Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

 

Σήμερα πήγαμε σε μια παράσταση, στην οποία παρουσιάστηκε το musical «Η Μελωδία της Ευτυχίας», το γνωστο «The Sound of Music». Πραγματικά ήταν μια φαντασμαγορική συναυλία, εκτός κυπριακών πλαισίων. Συμμετείχε η συμφωνιέτα Αθηνών με μαέστρο τον μεγάλο μουσουργό και καλλιτεχνικό διευθυντή του Future Academy of Arts Γιώργο Αραβίδη. Στο ρολό της Μαρίας η Τασούλα Βορκά, μια εξαιρετική και ταλαντούχα φωνή.

Έλαβαν μέρος τόσο καθηγητές όσο και μαθητές του Future Academy of Arts. Όλοι όσοι έλαβαν μέρος, τόσο αυτοί που ήταν επάνω στην σκηνή, σολίστες και χορωδία, όσο και αυτοί που ήσαν στα παρασκήνια αξίζουν τα θερμότατα μας συγχαρητήρια, διότι πραγματικά έδωσαν όλο τους τον εαυτό για να ανεβαστεί αυτή η παράσταση. Το musical τραγουδήθηκε στα ελληνικά, σε διασκευή στα ελληνικά της αδελφής του μαέστρου Γιώργου Αραβίδη.

Δόθηκαν τρεις παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και το θέατρο ήταν πλήρες και στις τρεις παραστάσεις. Η παράσταση δόθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και γι αυτό συγχαίρουμε το Future Academy of Arts για την προσπάθειά τους αυτή να στηρίξουν το Καραϊσκάκειο ίδρυμα και την φιλόπτωχο της ενορίας του Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο.

Χριστόδουλος Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου