Σάββατο 31 Μαΐου 2014








Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη λεγόμενη
«παρέλαση υπερηφάνειας εκφύλων ατόμων»

του Χριστόδουλου Βασιλειάδη

Το ΠΑ.Χ.Ο.Κ. (Παγκύπριον Χριστιανικόν Ορθόδοξον Κίνημα) Άγιος Νίκων ο Μετανοείτε οργάνωσε ειρηνική διαμαρτυρία στην πλατεία του ΟΧΙ στην Λευκωσία. Εκεί μαζευτήκαμε εκατοντάδες πιστοί από όλες τις πόλεις της Κύπρου, ανάμεσά μας και ιερωμένοι και μοναχοί, για να διαμαρτυρηθούμε για την παρέλαση υπερηφάνειας το ΛΟΑΤ, η οποία δυστυχώς τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας. Πορευτήκαμε ειρηνικά με κατεύθυνση προς τη βουλή, αλλά συνέχεια συναντούσαμε μπροστά μας μπλόκα της αστυνομίας, οι οποίοι δεν μας αφήνανε να προχωρήσουμε. Αφού πλησιάσαμε στα φώτα του κτιρίου της βουλής και του παλαιού νοσοκομείου, μετά από πολλές περιπέτειες, λόγω της αστυνομίας, τελικά επιστρέψαμε πίσω στην πλατεία του ΟΧΙ. Το μήνυμα όμως εδόθη. Στην ειρηνική μας διαδήλωση υπήρχαν άτομα από όλες τις ηλικίες, οι οποίοι αγωνιούσαν για το μέλλον της Κύπρου και των παιδιών μας.

Παράλληλα ο Ταμασού Ησαΐας παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στο διευθυντή του γραφείου του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, με πέντε χιλιάδες υπογραφές, στο οποίο ανέφερε ότι διαφωνούμε με την εκδήλωση των ΛΟΑΤ, διότι αντιβαίνουν στον νόμο του Θεού και τα χρηστά ήθη της χριστιανικής οικογένειας.

Είναι ντροπή, που υπήρχαν τόσα οργανωμένα σύνολα και κόμματα, οι οποίοι στήριξαν την παρέλαση των ΛΟΑΤ, όπως η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κύπρο, το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, οι ύπατοι αρμοστές της Αυστραλίας και της Μεγάλης Βρεττανίας, ξένες πρεσβείες στην Κύπρο, η επίτροπος διοικήσεως Λίζα Σαββίδου και τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγοι και ΕΔΗ. Είναι ντροπή ακόμη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση των ΛΟΑΤ και ο πρώην πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου και η τραγουδίστρια Άννα Βίσσυ.

9 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε κύριε Βασιλειάδη για την υποστήριξή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Νούνη, πρέπει πα΄ντοτε να υποστηρίζουμε την αλήθεια με οποιδήποτε κόστος και έχει αυτό. Αυτό μας έμαθαν οι πνευματικοί μας πατέρες!

      Διαγραφή
  2. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.Χ.Ο.Κ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "GAY PRIDE" ΚΥΠΡΟΥ!
    http://apologitikaa.blogspot.com/2014/05/gay-pride_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αἱ ξέναι πρεσβεῖαι εἰς τὴν Κύπρον, ποὺ ὑποστήριξαν τὴν παρέλασιν, ἔχουν καὶ ὄνομα! Εἶνε ἡ Πρεσβεία τῶν Η.Π.Α. καὶ ἡ Πρεσβεία τοῦ Ἰσραήλ, τοὐλάχιστον! Ὅλοι ἐκεῖνοι οἱ βουλευταί, ποὺ παρευρέθησαν εἰς τὴν παρέλασιν, τὴν Κυριακὴν θὰ παρευρεθοῦν καὶ εἰς τοὺς Ὀρθοδόξους Ναούς, θὰ σταθοῦν εἰς περίοπτον θέσιν καὶ θὰ ἐκφωνήσουν καὶ λόγον εἰς τὸ τέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλέστατα κύριε Σίμωνα! Πώς αλλοιώς θα υποκλέψουν τις ψήφους απο τα ά-λογα πρόβατα; "Το κόμμα τζαι τα μάθκια μας, στραβάρα μες τα μάθκια σας"!!!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ κύριε Simon, έχετε απόλυτο δίκαιο. Δυστυχώς όλα σχεδόν τα κόμματα έστειλαν προς τους ΛΟΑΤ μήνυαμ συμπαράστασης!

      Διαγραφή
  4. Ήλθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις ευγένειες και να πιάσουμε την βρεγμένη σανίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Λιάκο, έχετε απόλυτο δίκαιο! Αναμένουμεν να δούμε ανάλογες δυναμικές διαμαρτυρίες κατά του Αττίλα της ομοφυλοφιλίας και στην Ελληνική επικράτεια! Με τις ψευδοευγένειες δουλειά δεν γίνεται!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ κύριε Λιάκο, Έχετε δίκαιο. Οι ευγένεις πρέπει να μπουν στο περιθώριο και να οργανωθούμε συλλογικά οι διάφορες χριστιανικές ομάδες. Όταν είμαστε πολλές ομάδες ενωμένες θα μπορούμε να δράσουμε πιο παοτελεσματικά!

      Διαγραφή