Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ Δ΄.


      Η εξωσωματική γονιμοποίηση («παιδιά του σωλήνα») αποσκοπεί στην απόκτηση παιδιού από άτεκνα ζευγάρια. Ο σκοπός είναι καλός, αλλά όμως τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως κακά, π.χ:

(α) Θανατώσεις προκαταρκτικώς γονιμοποιημένων ωαρίων, δηλαδή ανθρώπινων υπάρξεων, μέχρις ότου επιτευχθεί (εάν επιτευχθεί) η τελική γέννηση.

(β) Χρησιμοποίηση, είτε εν γνώσει, είτε εν αγνοία των ενδιαφερομένων, ξένου σπέρματος ή ξένου ωαρίου, πράγμα που συνιστά απερίφραστα πράξη μοιχείας και συνεπάγεται, εκτός των άλλων επιπτώσεων, και σύγχυση γενών και πιθανούς μελλοντικούς γάμους συγγενών ή και αδελφών!

(γ) «Τράπεζες εμβρύων», όπου ανθρώπινα έμβρυα, δηλαδή ανθρώπινες ζωντανές υπάρξεις, φυλάσσονται στην κατάψυξη, είτε για να φονευθούν αφού χρησιμοποιηθούν σε άνομες και σκοτεινές «πειραματικές διαδικασίες», είτε για να χρησιμοποιηθούν στη βιομηχανία παραγωγής φαρμάκων, καλλυντικών κ.α., είτε για να χρησιμοποιηθούν σε τελείως ανεπίτρεπτα πειράματα παραγωγής «υπεράνθρωπου» και άλλα συναφή πειράματα «γενετικής μηχανικής», που αποβλέπουν σε υποχθόνιους και άνομους σκοπούς κ.λ.π.

(συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου