Κυριακή 7 Ιουνίου 2015


Στις 6 Ιουνίου στη Λευκωσία προγραμματίζεται να γίνει πορεία των ΛΟΑΤ. Επί τη ευκαιρία της πορείας αυτής ομάδα Ορθοδόξων Χριστιανών εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση.

Ο Κύριος δια του στόματος του αποστόλου Παύλου καταδικάζει την αμαρτία της ομοφυλοφιλίας: «μη πλανάσθε. Ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί, ούτε αρσενοκοίται... βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι». Είναι ξεκάθαρα τα λόγια του αποστόλου Παύλου. Η πόρτα της βασιλείας του Θεού είναι κλειστή για τους ομοφυλόφιλους, εάν δεν μετανοήσουν και να αλλάξουν τρόπο και στάση ζωής!

Το κατάντημα του σημερινού ανθρώπου είναι ότι ανάγει την αμαρτία σε κανόνα ζωής. Είναι διαφορετικό το να αμαρτάνω από αδυναμία και να ζητώ το έλεος του Θεού και να προσπαθώ να μετανοώ, από το να αμαρτάνω και να θεωρώ ότι η αμαρτία αυτή είναι ένας υγιής τρόπος ζωής για τον άνθρωπο.

Γι’ αυτό καλούμε τους πλανωμένους συνανθρώπους μας να προσέλθουν στους κόλπους της Εκκλησίας, που σαν μητέρα δέχεται όλους τους μετανοούντας αμαρτωλούς, και να εκζητήσουν το θείο έλεος. Ο Κύριος δέχεται τον αμαρτωλό άνθρωπο που αγωνίζεται να σταματήσει ένα πάθος που έχει. Με το μυστήριο της μετανοίας-εξομολογήσεως καθαρίζεται ο άνθρωπος από οποιαδήποτε αμαρτία και αν έχει διαπράξει και κατά ένα μυστικό τρόπο, που μόνο ο Θεός γνωρίζει, διαγράφονται όλες οι εξομολογούμενες αμαρτίες.

Αγαπητοί φίλοι της ιστοσελίδας ΑΓΝΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΖΩΗ,

Εν όψει του αυτοαποκαλούμενου "φεστιβάλ υπερηφάνειας", που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες σε Κύπρο και Ελλάδα, για να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας αλλά και τη σταθερή δέσμευσή μας να προασπιζόμαστε τις αρχές της αγνότητας και της οικογένειας και να διαφωτίζουμε το κοινό για την αξία τους, έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας δύο νέες αναρτήσεις:
1. Το πολύ κατατοπιστικό κείμενο "Ένα αδελφικό μήνυμα" από τον Όμιλο Πρωτοβουλίας Ορθόδοξων Χριστιανών.
2. Τη συγκινητική ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Η προσωπική μαρτυρία μιας γυναίκας που εγκατέλειψε τις σχέσεις με το ίδιο φύλο". Πρόκειται για την πραγματική ιστορία της Μελίσσας Φραϊρίαρ, η οποία παρουσιάζεται αυτοπροσώπως στην ταινία αυτή.
Μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις αυτές στον ιστοτόπο www.agogi.org/agnotita/

Ενθαρρύνουμε την προώθηση αυτού του μηνύματος σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας καθώς επίσης τη δωρεάν εγγραφή νέων συνδρομητών-παραληπτών των αναρτήσεων της ιστοσελίδας μας. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μας ενημερώσουν αποστέλλοντάς μας μήνυμα στη διεύθυνση info@agogi.org.

4 σχόλια:

  1. Τι έγινε Βασιλειάδη; Υποστηριχτής της ΕΟΚΑ Β' και σήμερα ήσουν στο μνημόσυνο του Δώρου Λοΐζου;; Καμιά αξιοπρέπεια;; Ή περί χρημάτων ο αγών;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδέποτε πήγα στο μνημόσυνο του Δώρου Λοϊζου. Κάποιον άλλον μάλλον θα έχεις δεί και νόμισες ότι ήμουν εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά σε είδα από το ΡΙΚ στη ζωντανή μετάδοση της Λειτουργίας από το Μετόχι του Αγίου Προκοπίου. Εκεί έγινε φέτος το μνημόσυνο του Δώρου και υπάρχει ακόμα το βίντεο στο ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Ανδρέα,
    Στο μετόχι του Αγίου Προκοπίου ψάλλω εδώ και 25 χρόνια! Δεν πήγα για το μνημόσυνο του Δώρου Λοϊζου, αλλά γιατί εκεί είναι η Εκκλησία που ψάλλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή